DR.BELTER® COSMETIC


Check de online webshop met alle DR.BELTER® COSMETIC producten. 

LET OP!

Gebruik deze code bij het afrekenen en ontvang 

10% korting!

code: 260


Wanneer je op zoek bent naar een schoonheidsstudio, wil je graag dat de producten die gebruikt worden aansluiten op jouw huid.

Ik werk o.a. met DR.BELTER® COSMETIC, omdat dit merk diverse product lijnen heeft. Dit zorgt ervoor dat de producten gebruikt worden, die het beste bij jouw huid passen.

 

DR.BELTER® COSMETIC bestaat uit 11 complete verzorgingslijnen voor een optimale en methodische verzorging voor elk huidtype en huidconditie met natuurlijke en wetenschappelijk ontwikkelde producten, gemaakt van geselecteerde hoogwaardige en plantaardige grondstoffen.

 

Alle producten zijn te bestellen bij mij in de Studio!


Bio-Classica

 

 

De lijn die ik als basis van iedere behandeling gebruik is de »BIO-CLASSICA«.

De »BIO-CLASSICA« producten van DR. BELTER worden geformuleerd volgens het DR.BELTER® GREENTEC Concept: zonder minerale-olie, siliconenolie, parabenen, PEG, zonder palmolie als grondstof, zonder kleurstoffen en dierlijke bestanddelen.


Linie "N"

 

 

Linie "N" is een lijn speciaal voor de jonge, beginnende gebruiker.

Ze bevatten zachte biologische werkstoffen die door hun samenstelling de elasticiteit en jeugdigheid van de huid doen behouden.


Sensi-bel

 

 

Het sensi-bel assortiment verzekert een bijzonder zachte, zinvolle en gebalanceerde huidtherapie voor de extra gevoelige huid. De verzorging moet zich richten op het herstellen en versterken van de beschermlaag van de huid, het verminderen van de huidaandoening en het brengen van balans in de huidoppervlakte.


Bel-Energen

 

 

Bel-Energen is de verzorgingslijn met absolute top prestaties van DR.BELTER® COSMETIC. De lijn bevat anti-aging producten en behandelingen voor de vrouw die geen concessies wil doen; natuurlijke producten met organische ingrediënten maar toch super actieve, innovatieve, werkzame stoffen. 


Stimula

 

 

Met de Stimula producten ontvangt de rijpere, futloze huid een multi dynamische anti-aging verzorging. De kostbare plantaardige vetten zijn samengesteld om buitengewone souplesse te leveren. De geavanceerde pro-medische werkstoffen worden gebruikt om een voortijdig verouderde huid volledig te vitaliseren.  


Ocula

 

 

De Ocula lijn bereikt een succesvolle balans tussen natuurlijke, huid identieke en voornamelijk compatibele ingrediënten en effectieve, zeer vernieuwende, maar tegelijk niet irriterende actieven. De producten hebben een heerlijk ontspannende en kalmerende werking op de ogen en verminderd droogte, rimpels en wallen, terwijl het ook voortijdige weefsel uitputting voorkomt. 


Linie "A"

 

 

Veel jongeren en volwassenen kampen met een zeer vette huid met een neiging tot de ontwikkeling van acne.

Linie "A" biedt speciale en zeer effectieve producten om een zachte, effectieve behandeling van dit complexe huidtype te waarborgen. 


Intensa

 

 

Diverse Maskers, Diverse Ampullen en Diverse specialiteiten zoals: 

Derm-A-Renew met fruitzuren. Voor zichtbaar huidverbetering!


Samtea

 

 

De Samtea body en balance lichaamsverzorgingslijn bezorgt u een uitzonderlijke wellness beleving simpelweg omdat het zo verleidelijk en aangenaam is dat u regelmatig de tijd voor uzelf en uw lichaam zult nemen.


Sun

 

 

De Sun verzorgingsproducten zijn ontwikkeld op basis van de meest recente wetenschappelijke kennis. De Sun protection producten voor de gevoelige huid zijn vrij van minerale olie, kleurstoffen en parfum.


Man

 

 

De Man lijn biedt specifieke zorg voor de veeleisende mannen huid. De wetenschappelijk gefundeerde producten houden rekening met de bijzondere behoeften en eigenschappen van de huid. 

Ze neutraliseren de effecten van veelvuldig scheren, de belasting door stress, vervuiling en het natuurlijke verouderingsproces. 


Laat je huid stralen...