MICRO NEEDLING

HOE ZIET DE BEHANDELING ERUIT?

Reinigen, Microneedling met actieve Hyaluronzuur en Retinol (vit. A), Bioactive Vit. C serum, Masker, [Massage tijdens Masker], Calendula Oil Elixer.

45-60 Minuten


TARIEVEN

Microneedling gezicht: €82,50


Toe te voegen aan gezichtsbehandeling:

Microneedling hals: €10,-

Nanoneedling ogen/lippen: €7,50 

 

KUUR

Behandelen met een tussentijd van 28 dagen voor een nog mooier resultaat!

4 behandelingen gezicht: €320,- 

6 behandelingen gezicht: €480,-

Nanoneedling ogen/lippen GRATIS erbij.

 

Mijn advies is zeker om tijdens de kuur iedere dag de huid goed te beschermen met een SPF50+ en om 's nachts de huid te voeden met het Collagen Serum

Bij het boeken van een Kuur kost deze set €45,- i.p.v. €57,80


WAT IS MICRONEEDLING?

Microneelding is een behandeling waarbij er met een pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huid eigen, glad collageen.

COLLAGEEN

Collageen is een eiwit die de huid stevig en glad houdt. Naarmate de huid ouder wordt maakt het lichaam minder collageen aan. De huid begint slapper te worden en er ontstaan rimpels. Door de Microneedling behandeling wordt het lichaam aangezet om de gemaakte kanaaltjes dicht te maken met collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en worden rimpeltjes van binnenuit opgevuld.

 

Het aangemaakte collageen blijft voor lange tijd aanwezig in de huid, alvorens het door het natuurlijke proces van het lichaam weer afgebroken wordt. Om het resultaat na bijvoorbeeld een kuur te behouden doe je een aantal keer per jaar een onderhoudsbehandeling. Hoe vaak je een onderhoudsbehandeling doet, is afhankelijk van jouw huid. Daarin adviseer ik je graag.

 

Voor en Na foto
Voor en Na foto

LITTEKENS

Microneedling wordt tevens toegepast bij het verminderen van littekens. Littekens bestaan uit litteken collageen. Dit collageen is, in tegenstelling tot normaal collageen, korrelig en bobbelig van structuur. We gebruiken Microneedling om het litteken collageen deels af te breken en de bloedcirculatie in dit gebied te optimaliseren.

Voor en Na foto
Voor en Na foto

GROVE PORIËN

Het verfijnen van grove poriën is doorgaans erg lastig, omdat hier collageen voor nodig is. Tijdens de Microneedling behandeling wordt er ook collageen aangemaakt in de bovenste laag van de huid, waardoor grove poriën verfijnt en verstrakt worden.

PIGMENTATIE

De behandeling richt zich ook op het verminderen van zonneschade, melasma of ouderdomspigment. Ook de donkere huidverkleuringen die ontstaan na puistjes kunnen met Microneelding vermindert worden.

Voor en Na foto
Voor en Na foto

LICHAAM

Op het lichaam kan Microneedling toegepast worden, zoals bij zwangerschapsstriemen, sinaasappelhuid en littekens op het lichaam. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen via het formulier op de contactpagina.


BELANGRIJKE PUNTEN VOOR THUIS

Na de behandeling is het belangrijk om de volgende punten goed op te volgen:

  • Vermijd contact met de huid. Probeer niet met de handen aan de huid te komen i.v.m. de overdracht van bacteriën.
  • Gedurende 24 uur kun je geen huidverzorgingsproducten gebruiken vanwege het risico op een allergische reactie. Dit geldt ook voor make-up. Je kunt alleen speciale producten gebruiken in overleg met mij.
  • Na 24 uur kun je weer jouw huidverzorgingsproducten en/of make-up gebruiken. Gebruik dagelijks een zonnefactor.
  • Reinig je gezicht gedurende 24 uur alleen met lauw water. Vermijd zeep of andere reinigingsproducten.
  • Vermijd gedurende 24 uur sporten, fysieke inspanning en sauna (vanwege zweten). Vermijd tevens zwemmen en het nemen van een bad (vanwege bacteriën). Na minimaal 6 uur kun je wel douchen, zolang je het stromen van zeepwater over het gezicht vermijdt.
  • Vermijd de zon(nebank). Je huid is herstellende, en daardoor gevoelig voor de schadelijke UV-straling.
  • Drink gedurende 24 uur minimaal 2 liter water.