Schoonheidsspecialist | Huidspecialist

Hi, ik ben Elisa! Elies of Lies mag ook hoor, dat is soms makkelijker heb ik ervaren. Inmiddels ben ik 33 jaar en woonachtig in hetzelfde huis als waar mijn schoonheidssalon is gevestigd in 's-Gravenzande. Een ontzettend gezellig dorp, of eigenlijk officieel een stad! Ik ben sinds 2011 gediplomeerd schoonheidsspecialist met verschillende specialisaties en ik vind het ook heel leuk en leerzaam om dit bij te houden en me zo nu en dan dus bij te scholen.

 

Eigenlijk zeg ik al van kleins af aan dat ik schoonheidsspecialist wil worden! Vraag me niet waarom? Ik heb niemand in de familie waarbij ik dit af kon kijken, maar het "freumelen" (is dat een woord?) met mijn moeders of tantes haren en gezicht vond ik toen al mega interessant. (Ik zie dat overigens nu al bij mijn kleine meid van 2 jaar, zij gaat dan achter haar broer van 8 jaar zitten en doet alsof ze zijn haren wast of knipt of ze wilt van mijn lippen balsem ook een beetje op haar lippen. Echt gaaf en herkenbaar vind ik dit! Ook het feit dat een stoere jongen dit dan ook gewoon toelaat! hihi) 

 

In het begin heb ik best wel een tijd mijn salon gedraaid naast een andere baan (ik heb ook nog de middelbare hotelschool gedaan), maar vanaf 2018 ben ik Studio Elisa begonnen en toen vond ik het tijd dat ik mijzelf 100% ging focussen op huid verbeterende behandelingen en ontspanning. Daar heb ik inmiddels al behoorlijk wat cliënten mee mogen helpen en dit geeft een enorme kick! 

Ik noem het eigenlijk niet mijn werk maar mijn passie!


Vind je het leuk om nog meer over mij en mijn passie te weten te komen?

Volg mij dan op instagram! Hier deel ik regelmatig leuke tips, nieuwtjes, informatie over behandelingen & producten en over mijzelf.


OPENINGSTIJDEN

MAANDAG 9:00 - 16:30
DINSDAG 9:00 - 16:30
WOENSDAG 9:00 - 12:00
DONDERDAG 9:00 - 16:30
VRIJDAG gesloten
ZATERDAG gesloten
ZONDAG gesloten

De salon is alleen op afspraak geopend

CONTACT

06-83890147

 

info@studioelisa.nl

 

Brederolaan 21

2692DC 's-Gravenzande

 

KVK: 716 006 98

BTW: NL001305132B03

ANNULEREN

Het annuleren van afspraken voor behandelingen kan kosteloos tot 24 uur van te voren telefonisch.

Annuleert u binnen 24 uur uw afspraak dan ben ik genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.

Ik hoop op uw begrip.