Elisa | Huidspecialist

Mijn naam is Elisa, inmiddels ben ik 34 jaar en woonachtig in hetzelfde huis als waar mijn schoonheidssalon is gevestigd in 's-Gravenzande.

Sinds 2011 ben ik gediplomeerd huidspecialist en gedurende de jaren heb ik me gespecialiseerd in o.a. Acne behandelingen, Microneedling en verschillende Fruitzuurpeelings. Nog steeds vind ik het heel belangrijk om me bij te scholen zodat ik jou met de meeste kennis en vaardigheden kan helpen naar jouw mooiste huid. 

 

Waarom vind ik dit nou zo leuk om te doen?

Het mooiste wat er is, is als je zelfverzekerd het leven door kan gaan. Wanneer je lekker in je vel zit, je huid er goed en gezond uit ziet dan straal je dat ook uit naar de buitenwereld. Maar nog belangrijker: Je voelt je goed en je wordt er blij van! Dat is waarom ik mijn werk zo leuk vind. Ervoor zorgen dat jij weer blij wordt met je huid en zorgen dat dat zo blijft.

Natuurlijk hebben we allemaal te maken met huidveroudering. We kunnen de klok niet stilzetten. Gelukkig maar! Ouder worden hoort erbij, maar je wilt wel zo gezond en mooi mogelijk ouder worden, toch?!

Door middel van de juiste behandelingen en het gebruik van de juiste producten voor jouw huid, kunnen we die huidveroudering wel afremmen en uitstellen.

 

Het is echt mijn passie om te zorgen dat jij je goed voelt over je huid. Dat je in die spiegel kan kijken en denkt: "YES, I LOVE MY SKIN!" Dat jij er zelf ook blij van wordt. Gaat dat vanzelf? Nee. Je moet zelf ook aan de slag als je een stralende en gezonde huid wilt. 

TEAMWORK MAKES A DREAM WORK

 


Vind je het leuk om nog meer over mij en mijn passie te weten te komen?

Volg mij dan op instagram! Hier deel ik regelmatig leuke tips, nieuwtjes, informatie over behandelingen & producten en over mijzelf.


OPENINGSTIJDEN

MAANDAG 9:30 - 16:30
DINSDAG 9:30 - 16:30
WOENSDAG 9:00 - 12:00
DONDERDAG 9:30 - 16:30
VRIJDAG gesloten
ZATERDAG gesloten
ZONDAG gesloten

De salon is alleen op afspraak geopend

CONTACT

06-83890147

 

info@studioelisa.nl

 

Brederolaan 21

2692DC 's-Gravenzande

 

KVK: 716 006 98

BTW: NL001305132B03

ANNULEREN

Het annuleren van afspraken voor behandelingen kan kosteloos tot 24 uur van te voren telefonisch.

Annuleert u binnen 24 uur uw afspraak dan ben ik genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.

Ik hoop op uw begrip.