OVER ELISA

Schoonheidsspecialist

Hi, ik ben Elisa! Elies of Lies mag ook hoor, dat is soms makkelijker heb ik ervaren. Inmiddels ben ik 32 jaar en woonachtig in hetzelfde huis als waar mijn salon is gevestigd in

's-Gravenzande. Ontzettend gezellig dorp, of eigenlijk officieel een stad! Ik ben sinds 2011 gediplomeerd schoonheidsspecialist met verschillende specialisaties en ik vind het ook heel leuk en leerzaam om dit bij te houden en me zo nu en dan dus bij te scholen.

 

Eigenlijk zeg ik al van kleins af aan dat ik schoonheidsspecialist wil worden! Vraag me niet waarom? Ik heb niemand in de familie waarbij ik dit af kon kijken, maar het "freumelen" (is dat een woord?) met mijn moeders of tantes haren en gezicht vond ik toen al mega interessant. (Ik zie dat overigens nu al bij mijn kleine meid van 2 jaar, zij gaat dan achter haar broer van 7 jaar zitten en doen alsof ze zijn haren wast of knipt of ze wil van mijn lippen balsem ook een beetje op haar lippen. Echt gaaf en herkenbaar vind ik dit! Ook het feit dat een stoere jongen dit dan ook gewoon toelaat! hihi) 

 

Best wel lang heb ik mijn salon gedraaid naast een andere baan (ik heb ook nog de middelbare hotelschool gedaan), maar vanaf 2018 ben ik Studio Elisa begonnen en toen vond ik het tijd dat ik mijzelf 100% ging focussen op huid verbeterende behandelingen. Daar heb ik inmiddels diverse cliënten mee mogen helpen en dit geeft een enorme kick! Ik noem het eigenlijk niet mijn werk maar mijn passie!


Vind je het leuk om nog meer over mij en mijn passie te weten te komen?

Volg mij dan op instagram! Hier deel ik regelmatig leuke tips, nieuwtjes, informatie over behandelingen & producten en over mijzelf.