ALPHA-H


Een ontzettend mooi, veelzijdig, huid verbeterend, duurzaam, clean, Australisch merk.

Waar zelfs dermatologen 25 jaar geleden nog huiverig waren om te werken met fruitzuren, zijn ze anno nu niet meer weg te denken als het gaat om huidverbetering. En dat is waar het bij Alpha-Hom draait. Of het nu gaat om zware acne (zoals bij oprichtster Michelle), hyper pigmentatie, grove poriën, fijne lijntjes of rimpeltjes, een vale teint, een vermoeide (rokers)huid of littekens: fruitzuren zijn dé sleutel tot huidverbetering.

 

Daarom vormen alpha- en beta hydroxyzuren (AHA’s en BHA’s) als glycolzuur, melkzuur, salicylzuur en amandelzuur de basis van deze huid verbeterende producten en behandelingen; waarbij glycolzuur onze absolute favoriet is. Enerzijds vanwege de wetenschappelijk bewezen werking; anderzijds omdat het van alle fruitzuren het breedst inzetbaar is ten aanzien van verschillende huidcondities en huidproblemen.

 

Glycolzuur heeft daarnaast de kleinste moleculaire structuur van alle zuren, waardoor het in staat is om het diepst in de huid door te dringen. Om daar ook echt te komen, heeft glycolzuur (net als andere fruitzuren) wel een zetje nodig: een lage pH-waarde. Want hoe lager de pH-waarde, hoe dieper glycolzuur in de huid dringt en hoe meer effect in de diepere huidlagen.

 

Glycolzuur is bovendien een uitstekende transportstof: het trekt andere actieve ingrediënten mee dieper de huid in. Zo garanderen we dat ook onze andere krachtige huidverbeteraars (o.a. L-ascorbic acid (vitamine C), retinol (vitamine A), niacinamide (vitamine B3), antioxidanten, hyaluronzuur, ferulic acid en peptiden zoals Matrixyl-6) de dieper gelegen huidlagen bereiken.

 

Hierdoor zijn de producten in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering. Alpha-H werkt in de producten voor thuisgebruik met doseringen tussen de 5 en 15% glycolzuur en een pH tussen de 2.5 en 3.8.

 

Door te variëren met verschillende fruitzuren, verschillende percentages en verschillende pH-waarden zijn er producten in verschillende sterktes gecreëerd. Hierdoor is er voor elke huid en elk probleem een geschikt product om het huidverbeteringstraject in gang te zetten.

 

Zo kan ik met jouw stapsgewijs 'op maat’ werken aan (verdere) gewenning en optimaal resultaat.


OPENINGSTIJDEN

MAANDAG 9:30 - 16:30
DINSDAG 9:30 - 16:30
WOENSDAG 9:00 - 12:00
DONDERDAG 9:30 - 16:30
VRIJDAG gesloten
ZATERDAG gesloten
ZONDAG gesloten

De salon is alleen op afspraak geopend

CONTACT

06-83890147

 

info@studioelisa.nl

 

Brederolaan 21

2692DC 's-Gravenzande

 

KVK: 716 006 98

BTW: NL001305132B03

ANNULEREN

Het annuleren van afspraken voor behandelingen kan kosteloos tot 24 uur van te voren telefonisch.

Annuleert u binnen 24 uur uw afspraak dan ben ik genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.

Ik hoop op uw begrip.