MEET & TREAT


 Deze MEET & TREAT behandeling is bedoeld om jou en jouw huid goed te leren kennen. Samen kijken we wat jouw wensen zijn en wat er eventueel nodig is.

 

We beginnen met een intake, daarna een reinigende was massage van de huid zodat ik vervolgens een goede huidanalyse kan maken. Dan kijk ik naar wat de huid nodig heeft en ga ik voor een scrub of peeling die daarbij past. Dit om de huid te verweken/soepel te maken voor het verwijderen van oneffenheden en de dode huidcelletjes te verwijderen zodat ook verdere ingrediënten beter door de huid kunnen worden opgenomen.

 

In overeenstemming met jou zal ik de wenkbrauwen epileren/waxen en mocht je dit willen kunnen ze tegen een kleine meerprijs worden geverfd. 

 

Hierna zal ik een serum, ook weer afgestemd op jouw huid, aanbrengen en deze gaan insluizen d.m.v. Ultrasound Geluidstechnologie. Dit is totaal geen pijnlijke behandelmethode maar zorgt ervoor dat de serums met hoog geconcentreerde, actieve werkstoffen in de dieper gelegen huidlagen terecht komen en zo de huid intensief voeden. 

 

Dan volgt een masker die ik ook weer helemaal op de behoeftes van jouw huid zal afstemmen. Tijdens dit masker zal ik de schouders, hals en decolleté verzorgen van een heerlijk ontspannen massage.

 

Om de behandeling af te sluiten breng ik nog een dagverzorging met eventueel SPF aan en zullen we een eventueel product advies voor thuis doornemen. 

 

Zoals je kunt lezen stem ik eigenlijk altijd alles af op de behoefte van jouw huid.

Tijd: 60 minuten

 

Prijs: €60,-

 

+OPTIE Verven wenkbrauwen: €7,50

+OPTIE Harsen bovenlip/kin: €7,50


LEES MEER OVER...