PEEL & GLOW

HOE ZIET DE BEHANDELING ERUIT?

Reinigen, Fruitzuur Peeling, Verwijderen oneffenheden, Modelleren Wenkbrauwen,

BioActive Vitamin C serum, Enzyme Masker [Massage tijdens Masker], Dag/Nacht verzorging.

Tijd: 60 minuten


TARIEVEN

Peel & Glow: 67,50

 

KUUR

Behandelen met een tussentijd van 14 dagen voor een nog mooier resultaat!

4 behandelingen: €250,- [i.p.v. €270,-]

6 behandelingen: €385,- [i.p.v. €405,-]

 

Gebruik tijdens de kuur iedere dag een goede zon bescherming met min. SPF50.


WAT IS EEN FRUITZUUR PEELING?

Een fruitzuur peeling is een behandeling waarbij er met o.a. glycolzuur (uit suikerriet) of salicylzuur (uit wilgenbast) een peeling uitgevoerd wordt. De "lijm" tussen de dode huidcellen wordt verweekt, waardoor zij los komen en verwijdert worden. Hoeveel dode huidcellen er verwijdert worden ligt aan het gebruikte fruitzuur en de inwerktijd.

COLLAGEEN

Fruitzuur peelings worden vaak ingezet als all-round anti-aging behandeling. Fruitzuur stimuleert de aanmaak van collageen en de productie van nieuwe huidcellen. Daarnaast heeft fruitzuur hydraterende eigenschappen.

GLADDE HUID

Door het verwijderen van de dode huidcellen wordt de huid gladder en minder dof. Hierdoor is deze behandeling een aanrader bij een verhoornde, stevige huid. De huid wordt soepeler en stralender.

HYPER PIGMENTATIE

De behandeling werkt sterk verhelderend op bepaalde soorten hyper pigmentatie. Hyper pigmentatie als gevolg van zonneschade en melasma (zwangerschapsmasker) worden lichter en minder scherp afgetekend.

PUISTJES

Voor het behandelen van (actieve) puistjes en mee-eters gebruik ik salicylzuur. Salicylzuur lost talgverstoppingen in de poriën op en helpt bij een rustiger huidbeeld met minder puistjes. Daarnaast werkt salicylzuur bij het verminderen van donkere verkleuringen die ontstaan na puistjes.

VETTE HUID

Omdat salicylzuur een effectieve vet oplosser is, zet ik salicylzuur graag in bij een vette huid. Overtollig talg wordt opgelost tot in de poriën en de huid wordt in balans gebracht.

LICHAAM

Ook op het lichaam kan een fruitzuur peeling aangebracht worden, zoals op de handen en decolleté. Bij puistjes elders op het lichaam, zoals op de rug, kan salicylzuur tevens toegepast worden. 


BELANGRIJKE PUNTEN VOOR THUIS

Na de behandeling is het belangrijk om de volgende punten goed op te volgen:

  • Breng dagelijks een hoge zonnefactor aan. De huid wordt extra gevoelig voor UV straling en kan verbranden of hyper pigmentatie ontwikkelen wanneer deze niet goed beschermd wordt.
  • Vermijd blootstelling aan de zon of zonnebank voor minimaal 14 dagen na de behandeling.
  • Gebruik alleen speciale huidverzorging na de behandeling. Ik kan je hierin adviseren.
  • Je dient minimaal 7 dagen te wachten voordat je een scrub/peeling gebruikt op het behandelde gebied.
  • De huid kan (erg) droog aanvoelen na de behandeling. Dit gevoel kan enige dagen aanhouden. Ik raad aan om in dit geval een volle crème of huidolie te gebruiken.
  • Om het resultaat van de behandeling te behouden onderga je een aantal keer per jaar een onderhoudsbehandeling. Ik vertel je hier graag meer over.